Guido Scope
Audio en Video
Boeken!
Optredens
Gitaarles
Gratis Proefles!!
Guido Scope Bio
Scope Productions
 

Gitaarles / Basgitaarles Guido Scope

Gitaarles in Purmerend

Vraag een gratis proefles aan!


elektrische gitaarklassieke gitaarbasgitaar
elektrische gitaar klassieke gitaar basgitaar

Bij Guido Scope leg je de basis om een uitstekende gitarist of basgitarist te worden. Er is veel aandacht voor een goede techniek, zodat je later kunt spelen wat je wilt.

Guido werkt met gedegen methodes aan een goede gitaartechniek. In principe krijg je een gedegen all-round opleiding, waarbij noten lezen, improviseren en akkoorden deel uitmaken van het programma. Het is echter ook mogelijk om in overleg met Guido zelf te bepalen wat je wilt leren. Als je je instrument technisch al enigszins beheerst, is het bijvoorbeeld mogelijk om specifiek les te nemen in improviseren. Ook is het mogelijk om les te nemen in een bepaalde techniek, zoals bijvoorbeeld "tokkelen / travis picking", "sweep picking" of "hybrid picking" (gitaar) of "slappen" (bas).

Naast de nodige jaren leservaring en een opleiding muziekeducatie van het conservatorium van Amsterdam heeft Guido uitgebreide podium ervaring (zie biografie), zowel als gitarist als als bassist. Hij is dan ook uitstekend in staat om datgene over te brengen, wat je bij het spelen in een band nodig hebt. Als je hier in geïnteresseerd bent, zal samen spelen met je leraar en eventueel andere leerlingen een belangrijk onderdeel van de les zijn.

De lessen van Guido Scope Muziekschool worden gegeven in de P3 Hét pop- en cultuurpodium van Purmerend in het centrum van de stad (Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend).

Vraag hier een gratis proefles aan. Guido neemt dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Guido Scope werkt samen met Popschool Nederland.


Guido Scope Gitaarschool
lessen in de P3:
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
postadres:
Noorder Sluisstraat 52
1607 CT Hem
tel: 06 52696711
KvK Alkmaar 37142248